Yalnız Kurt’tan muhteşem başlangıç! Tüm Türkiye’yi ekran başına kilitledi! Reytinglerin zirvesinde

Atv'nin yeni dizisi Yalnız Kurt, ilk bölümüyle nefes kesti. Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutan dizi, reytinglerin zirvesinde yer aldı. Başladığı andan itibaren kısa sürede Twitter'da gündemin birinci sırasında yer alan Yalnız Kurt, tüm kategorilerde en çok izlenen yapım oldu. Yalnız Kurt'ta Fetullahçı Terör Örgütü'nün ortay çıkışı ve elebaşı Gülen'in (Fettah Dahhak) hangi dış güçlerle iş tuttuğu çok çarpıcı bir şekilde gözler önüne serildi.

Yalnız Kurt 1. Bölüm full izlemek için tıklayın

Yalnız Kurt dizisi yayın hayatına başladı. İlk bölümü ile izleyicilerle buluşan dizi ATV'de yayınlandı. Murat Koca ve Ali Alper Erze, Yalnız Kurt dizisinin senaryosunu kaleme alıyor. Peki Yalnız Kurt oyuncuları kimler?

YALNIZ KURT OYUNCULARI
Hasan Denizyaran, Cihan Ünal, Damla Colbay, Murat Han, Kürşat Alnıaçık, Polat Bilgin, Hilmi Özçelik, Yaprak Medine, Gökten Oktay Göztepe, Almina Günaydın.

YALNIZ KURT KONUSU NEDİR?
Güçlü hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla seyirciyle buluşan dizi; Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutarak; Amerikan Barış Gönüllülerinin Türkiye'ye gelişinden itibaren yaşanan darbeleri, ihanetleri, cinayetleri, anarşi ve terör olaylarını ele alacak