CHP Kartepe Belediye Başkan adayı Yaşar Sönmez, yaklaşan seçim sürecindeki çalışmalarını sürdürüyor. Düzenlediği toplantılar ve yapılan esnaf ziyaretleri ile halka yakın bir görüntü veren Sönmez, önceki gün de Uzunçiftlik Hasanpaşa Mahallesi’nden bir grup genç ile Özdilek Alışveriş Merkezi’nde bir araya geldi. Gençlerin görüş ve önerilerini dinleyen Sönmez, çarpıcı açıklamalar yaptı.
 
KENDİMİZİ SİZLERE ADADIK
Gençlerin özellikle işsizlik ve kendilerine yönelik yeterli hizmetlerin olmaması gibi sitemlerini dinleyen ve sorularını yanıtlayan Sönmez, “Biz kendimizi Kartepe’nin geleceğine ve gençliğe adadık” dedi. Sönmez’in gençlerle buluşmasına eski Uzunçiftlik Belediyesi meclis üyesi Fahri Parlak da eşlik etti.
 
YENİ KAPILAR AÇACAĞIZ
Projelerinden söz eden başkan adayı Yaşar Sönmez, gençler için öncelikle iş imkanları yaratacaklarını ifade etti. Sönmez, “Gençlere iş kapılarının açılması için bir mücadele başlatacağız. Hatta belediye bünyesinde bir birim kuracağız. Ayrım yapmaksızın işsiz gençlerimize destek olacağız. Ayrıca, kültür sanat ve sportif anlamda imkanlar ve destekler sunacağız. Görüşü ne olursa olsun, Kartepe’ye ve gençlere destek sunacak bir gençlik meclisi oluşturup, onlardan yönetimde faydalanacağız. Gençlerin ilk çalacağı kapı, bizim kapımız olacak” diye konuştu.