Taklit yeteneği ve özellikle Fatih Terim tiplemeleri ile adından söz ettiren, ünlü komedyen Yavuz Seçkin, 23 Kasım Cumartesi saat 19.00’da Gebzelilere stand-up gösterisinde buluşacak.
 
 KAHKAHA TUFANI
 
Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen kültür sanat etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Dolu dolu bir etkinlik takvimiyle Gebzelileri kültür sanatla buluşturmaya devam eden Gebze Belediyesi, ünlü komedyen Yavuz Seçkin’i getiriyor. Taklit ve komedi yeteneğiyle milyonların sevgilisi haline gelen komedyen Yavuz Seçkin 23 Kasım Cumartesi günü saat 19.00’da Gebzelilerle buluşacak. Gebze Kent Meydanı’nda bulunan kültür merkezinde hayranlarıyla bir araya gelecek olan Öğretmenler Günü’ne özel sahne performansını Gebzeliler için sergileyecek.
 
DOLU DOLU ETKİNLİKLER
 
Kasım ayı boyunca her akşam farklı bir etkinliğe katılma şansı yakalayan Gebzeliler kültür sanat etkinlikleri kapsamında Lütfü Özşahin ile ‘Türkiye’nin Ortadoğudaki Konumu ve Recep Tayyip Erdoğan’ konulu konferansı; aşıkların atışmasına sahne olan Aşıklar gecesini; Karlar Kraliçesi (çocuk sineması) gibi çeşitli gösterileri Gebze Kültür Merkezi’nde ilgiyle takip etti.