Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, geçtiğimiz günlerde Gebze Gazeteciler Cemiyeti'nin üyelerine düzenlediği 10 Ocak programında kendisine neden sürekli Gebze ziyaretlerinde bulunuyorsun sorusuna cevap verdi.

KARACA NEDEN GEBZE'YE SÜREKLİ GELİYOR?

Karaca ''Büyük bir eleştiri alıyorum. Neden Gebze'ye çok gidiyorsun? 2021 yılında benim saydığım 7 etkinliğe katıldım. Arkadaşlarıma şunu söylüyorum. Siz yaptınızda gelmedim mi?  Gebze Gazeteciler Yönetim Kurulunu kutluyorum. Çünkü üyesi için çaba sarf eden ender cemiyetlerden bir tanesi. Bunu açık ve net söyleyeyim'' ifadelerinde bulundu. Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca konuşmasında Gebze Belediyesinin, Gebze Gazeteciler Cemiyeti'ne vereceği medya evinin akibeti hakkında şu ifadelere yer verdi.

10 Ocak Gazeteciler gününde medya evinin açılışını beklerken, henüz gerçekleşmediğini ifade eden Başkan Karaca, önümüzdeki günlerde Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile görüşerek medya evi çalışmalarının hızlandırılması için takipçisi olacağını belirtti.