Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, sosyal medya hesabında pazartesi büyük bir müjdesi olduğunu ve sosyal medya hesabında "Az kaldı! Dilovası Yükseliyor. Pazartesi Dilovası’nı mutlu edecek bir haberimiz var demiştik. Var mı bi tahmininiz?" paylaşımı ile heyecan uyandıran konuyu Hamza Şayir'den önce okurlarımıza ilk gazetemiz 41havadis.com duyurdu.

18 Aralık 2021  Cumartesi gece 00:30'da ''Hamza Şayir’in Pazartesi vereceği müjde belli oldu!'' başlıklı haberimiz ile Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in müjdesini açıklamadan önce ilk 41havadis.com okurları öğrendi.

Yine ilk 41havadis.com yazdı!

Dilovası Devlet Hastanesinin statüsünün değişeceğini yayınlamamız sonra Başkan Şayir, Pazartesi açıklayacağı müjdesini bugün saat 21:00'da paylaştı.

İşte Hamza Şayir'in o paylaşımı;

 

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, sosyal medya hesabında pazartesi büyük bir müjdesi olduğunu ve sosyal medya hesabında  "Az kaldı! Dilovası Yükseliyor. Pazartesi Dilovası’nı mutlu edecek bir haberimiz var demiştik. Var mı bi tahmininiz?" paylaşımı ile heyecan uyandırmıştı.

Gazetemiz 41havadis.com'un edindiği bilgi ve iddialara göre; Dilovası'nın kuruluşundan bu yana en büyük sorunlarından biri olan hastane sorunu, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'ın, Dilovası Belediye Başkanı olduğu dönemde başlattığı girişimler sonucu büyük gayretleri ile ilk adım atılan 12 Mart 2014 tarihinde açılan Dilovası Devlet Hastanesinin, nüfusu 51 bin olmasıyla Dilovası'da, hastanenin statüsü değişecek. Böylece doktor sayısı ve yeni poliklinikler açılacak. 25 yatak kapasiteli hastanenin kapasite artışı ile 50 yataklı olması bekleniliyor. 

Edindiğimiz bilgileri teyit eder niteliğinde  bir paylaşımda AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'dan geldi.

Milletvekili Yaman sosyal medya hesabında "Herşey için çok teşekkür ederim Sayın Bakanım" notuyla Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile fotoğrafını paylaştı.