Yaklaşan 14 Mayıs seçimleri öncesinde partilerin milletvekili aday listeleri şekilleniyor. Milletvekili aday listelerinin YSK'ya tesliminde ise son gün yarın. İYİ Parti kesin aday listesi de yarın YSK'ya teslim edilecek. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili aday adaylarından Yüksel Ercan da listenin açıklanması öncesinde bir açıklama yaptı. Ercan Kocaeli'de ihtiyaç duyulan neresi varsa orada olacaklarını belirtirken şunları söyledi;

"YAĞMURA ÇAMURA SOĞUĞA SICAĞA RAĞMEN"

"19 Mart 2023 tarihinde İYİ Parti Kocaeli Milletvekili aday adaylığı için İYİ Parti Genel merkezine başvuru yaptım.. O tarihten itibaren içerisinde bulunduğumuz bu güne kadar İYİ Parti Kocaeli SKM başkanlığının görevlendirmesi ile onbinlerce vatandaşımızı ziyaret ettik elimizden geldiği dilimizin döndüğü kadar kendimizi ve partimizi anlatmaya çalıştık. Aday adaylık sürecimizi bugün Çayırova ziyareti ile tamamladık. Saha çalışmalarım sırasında yağmura çamura soğuğa sıcağa rağmen beni yalnız bırakmayan tüm partili kardeşlerime minnettarım.

"BİZ LİSTEDE OLALIM OLMAYALIM"

Yarın itibarı ile 44 aday adayı arasından 14 kardeşimiz aday olacak. Biz listede olalım olmayalım artık “ Bu millete Nuh’un gemisi” olarak bildiğimiz İYİ Partinin ve millet ittifakının başarısı adına 14 mayıs akşamına kadar bize Kocaeli’nin neresinde ihtiyaç duyulursa orada olacağız."