Kimeder Genel Başkanı Zeki Gedikoğlu, 21 Ekim Gazeteciler Bayramı’nı sebebiyle bir mesaj yayınladı.
 
Gedikoğlu mesajında, “İçinde yaşadığımızın güncel yaşamın aydınlatılmasında ve bilgilendirilmesinde, demokrasimizin güçlü ve sağlam temeller üzerine oturtulmasında, fikir ve düşünce hürriyetinin geliştirilmesinde önemli bir görev üstlenen gazetecilik mesleği, en fedakarlık gerektiren mesleklerden birisidir" dedi.
 
Gedikoğlu; Gazetecilik, her koşulda dinamizm ve özveri gerektiren zor mesleklerden biridir. Demokratik rejimlerde dördüncü kuvvet olan, dünyanın, ülkenin ve kentlerin sorunlarını gündeme taşıyarak, bireyin haber alma hakkını kullanmasına aracılık eden basının, doğru ve tarafsız bir görev anlayışıyla kamuoyunu bilgilendirme, her koşul altında toplum yararını gözetme sorumluluğu vardır.
 
Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi için büyük bir özveriyle ve zaman kavramı gözetmeden zor koşullarda görevlerini yürüten görsel, işitsel ve yazılı basın kuruluşlarımızın 21 Ekim Gazeteciler Bayramını kutlar, tüm basın mensuplarına çalışmalarında başarılar dilerim” sözlerini söyleyerek tüm basın emekçilerinin gününü kutladı.