Türkiye genelinde Kick Boks Şampiyonası’na katılarak altın madalya ile dönen Dilovası Belediye Kick Boks-Wushu Spor Kulübü sporcuları Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret etti.
Türkiye genelinde Kick Boks Şampiyonası’na katılarak altın madalya ile dönen Dilovası Belediye Kick Boks-Wushu Spor Kulübü sporcusu Eyüpcan Yerlikaya ve Uzakdoğu Dövüş Sanatlarında altın madalya alan Hazar Vural’a başarılarından dolayı Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar Hazar Vural ve Eyüpcan Yerlikaya’ya altın hediye etti.
 
SPORA VE SPORCUYA DESTEK OLACAĞIZ’
 
Her zaman gençlerin spora yönlendirilmesinin gerekliliğine vurgu yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar; ”Sporun her türlüsüne elimizden geldiğince destek olacağız. Türkiye ‘de bazı il ve ilçeler adlarını spor sayesinde duyurarak büyük bir ilgi görüyorlar. Sizlerden isteğimiz daha çok çalışıp Dilovası’nın adını başarılı bir şekilde duyurmaktır. Türkiye genelinde spor müsabakalarında almış olduğunuz bu zaferler sizden sonra yetişecek sporculara örnek teşkil ediyor. İleride olimpiyat şampiyonlarının sizlerin içinden çıkacağına inanıyorum. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum.” dedi.