Bir türlü yeni yönetimini kuramayıp çalkantılar yaşanan Dilovası Belediyespor’da futbolcular kazan kaldırdı. Başkan Kemal Memiş söylentileri yalanladı. Olağanüstü hal ilan edilen takımın geleceği bugün öğleden sonra netleşecek.
Dilovası Belediyespor’da 2014-2015 futbol sezonu öncesi çözülemeyen sorunlar patlak verdi. Uzun süredir alacaklarını alamayan futbolcuların, amatör liglerde transferin son gününden bir gün önce lisanslarını aldığı iddia edildi. 9 futbolcunun lisanslarını aldığı, lisanlarını alan futbolcuların arasında Serdar Zengin, Serdar Uslu, Aytaç, Gürsel ve kaleci Oğuzhan’ın da yer aldığı bilgi edinildi. Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Av.Kemal Memiş tüm söylentileri yalanlarken gün içinde açıklama yapılacağını kaydetti.
 
Kulüpte kaos çözülmezse takım bu hafta sonu deplasmanda (19 Ekim Cumartesi) oynayacağı Demirspor ve akabinde önümüzdeki hafta içinde yine deplasmanda oynayacağı Kocaeli Yenişehirspor maçlarına çıkmama ve ligden düşme riskiyle karşı karşıya. Uzun süredir alacakları ödenmeyen ve hafta içinde idmanlara sağlıklı bir şekilde çıkmadığı öğrenilen futbolcuların tavrı, takımı ve kulübü de yakından etkileyecek. Sorun bugün içinde çözülmezse Dilovası Belediyespor, Süper Lig’deki macerasına ya son verecek ya da tamamen gençlerden oluşan kadroyla mücadele edecek. Öte yandan futbolcuların bu tavrı üzerine gün içinde tek tek Dilovası Belediyesi’ne çağrıldığı ve görüşmelerde bulunduğu öğrenildi. Yeni gelişmeler oldukça aktaracağız…