En ufak sorunların çözümünü bile gerçekleştiremeyen Dilovası Belediyesi, resmi internet siteside bilgi kirliliği içerisinde olduğunu 03 Haziran 2022 tarihinde ''Dilovası Belediyesi'nin metruk internet sitesi!'' başlıklı haberimiz sonrası dilovasi.bel.tr yeni tasarımı ile yayına girmiş.

''Dilovası Belediyesi'nin metruk internet sitesi!'' başlıklı haberimizde Dilovası Belediyesi meclis üyelerinin isimlerinin çift yazıldığı ve geçtiğimiz aylarda Saadet Partisinden istifa eden meclis üyesi Nizamettin Sözen'nin parti isminin değiştirilmediğini yayınlamız sonrası dilovasi.bel.tr yeni tasarımı ile bazı hatalar giderilerilerek yayına girmiş.

Ama bu sefer yayına giren Dilovası Belediyesinin resmi internet sayfasında sadece AK Partili meclis üyelerinin resimlerine yer verirken muhalefet meclis üyelerinin resimlerine yer verilmemesi dikkatlerden kaçmadı. Dilovası'nın sorunlarının çözümü için seçilen meclis üyeleri arasında ayrımcılık yapan Dilovası Belediyesinin bu tutumundan bir an önce vazgeçmesi bekleniliyor.