Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın talimatıyla harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü Yol Yapım Ekipleri, Yeşil Vadiye yeni yapılan güzergahla birlikte, daha önce yapılan  çalışmalarla birlikte üç ayrı yoldan ulaşılabilmekte. 

Dilovası Belediyesince ilçeye kazandırılan tek mesire alanı olan Tavşancıl Vadi’ye parke yol yapımı başlandı. Yeni yapımına başlanan ve ana güzergah konumunda olan yol 7 metre genişliğinde 350 metre uzunluğundaki yola toplamda 2800 metre parke ile 700 metre tül bordür kullanılacak. Toprak kaymasını önlemek amacıyla yol boyu 350 m3 istinat duvarı ve 350 metre su kanalı yapılacak.Belediye Başkanı Ali Toltar’ın yapımı ve çevre düzenlenmesine büyük önem verdiği ve halkın piknik 
yapacak düzenli tek mesire alanı olan Yeşil Vadi  Mesire ve Park alanı toplam 30 bin metre kare büyüklüğünde ve yaklaşık 3 kilometre uzunluğunda bulunuyor. Sosyal donatıların olduğu Dilovası-Tavşancıl Yeşil Vadi parkında yürüyüş parkurları, piknik alanları, vatandaşımızın dinlenebilecekleri pergolalar, piknik masaları, kamelyalar, mangal yerleri, mescit, çocuklar için oyun alanlarının yanı sıra doğal kaynak sularının üstüne kurulan estetik köprüler ve doğal kaynak sularının aktığı çeşmeler de yapıldı.

Hafta içi ve hafta sonu vatandaşlar, yazın kavurucu sıcaklarından korunmak için  sabahın erken saatlerinden başlayarak gecenin geç vakitlerine kadar aileleriyle birlikte parkta güvenli bir şekilde vakit geçiriyor.