Günümüzde yabancı dil bilmenin şart oldu bu dönemde film izlerken, oyun oynarken yada internette bir konu hakkında araştırma yaparken  İngilizce olmak üzere bir çok yabancı dile ihtiyacımız oluyor.  Bu zor durumlarda size yardımcı olabilecek en başarılı dil çeviri uygulamalarını 41havadis.com okurları için derledik.

İşte en başarılı çeviri uygulamaları

Translate Me, metinleri ve konuşmaları çevirmek için basit arayüzü ama güçlü bir uygulama. Uygulama sözlü çevirilerde 40 dil, yazılı çevirilerde ise 100 dil desteklemektedir. iOS çeviri uygulamaları arasında bulunan Translate Me ile kolay bir şekilde çeviri yapabilirsiniz. Dilini bilmediğiniz bir ülkeye seyahat ettiğinizde markette, otelde veya havaalanında gerçek zamanlı çeviriler yapabilirsiniz. Ayrıca bu uygulama size, seyahat edeceğiniz ülkenin kültürü, yaşam tarzı ve ulaşımı gibi konularda faydalı bilgiler verir.

Microsoft Translator, metinleri, sesleri, konuşmaları, fotoğrafları ve ekran görüntülerini 70’ten fazla dile çevirmek için kullanabileceğiniz harika bir uygulamadır. Ayrıca Microsoft Translator ile internet bağlantısı olmadan da çeviri yapabilirsiniz. 

Google Translate muhtemelen en ünlü çeviri uygulaması. Google’ın kendi çeviri uygulaması olan Google Translate ile yazılı olarak 103 dilde çeviri yapabilirsiniz. Örneğin, herhangi bir metni kopyalayıp çeviri yapmanıza izin verir. Ayrıca çektiğiniz fotoğraflardaki yazıların çevirisini yapar.

Yandex Translate, çevrimiçi veya çevrimdışı 90 farklı dilde çeviri yapmanıza olanak sağlıyor. Bu uygulama ile yazılar, sesler, konuşmalar ve fotoğraflar üzerinde çeviriler yapabilirsiniz. Ayrıca tüm siteleri doğrudan uygulama içinde çevirebilirsiniz.