CHP’nin ilimizde 1. sıra adayı olan Av. Fatma Kaplan Hürriyet, seçim çalışmaları çerçevesinde Kocaeli’nin her bölgesinde olmaya çalışıyor. Alanlarda çalışmalarını yürüten Hürriyet, Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde Zincirlikuyu esnafını ziyaret etti. Esnafın ve sokaktaki vatandaşın tek tek elini sıkan Hürriyet, Zincirlikuyu esnafından büyük ilgi gördü.  

SİZLERİN İÇİNDEN HALKTAN BİRİYİM  

Mehmet Ali Paşa Zincirlikuyu esnafı ve sokaktaki vatandaşla sohbet eden CHP’nin 1. sıra milletvekili adayı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, bu seçimin ne kadar önemli olduğunu anlatarak destek istedi. Gece yarısı çıkan kanunları bilen bir hukukçu olarak geleceğimiz için bu seçimlerin önemini sizlerin de görmesini istiyorum diyen Hürriyet, “CHP’de bir değişim var. Yeni bir dönem. Bende sizlerin içinden halktan biriyim. Hafız torunu emekçi çocuğuyum. Mahallenizin kızı olarak sizlerden bu seçimde destek istiyorum” dedi. Seçimden sonrada Mehmet Ali Paşa’da oturmaya devam edeceğini söyleyen Hürriyet, “Yerim yurdum kesinlikle değişmeyecek. Her zaman bu sokaklarda olmaya devam edeceği” diye konuştu. Gençleri çok önemsediğini belirterek gençlere seslenen Hürriyet, “Siyaseti takip edin. İçinde yer alın. Gençler bizim geleceğimiz “ dedi.  

BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİNİZ VAR  

Mahalleme ve sizlere güvenim sonsuzdur diyen Hürriyet, “Komşunuz olarak sizlerden destek istiyorum. Bir talebiniz, isteğiniz olursa telefonum 24 saat açıktır. Bana her an ulaşabilirsiniz. Bütün mahallemin başımın üstünde yeri var “ dedi. İktidar vekili olmak istediğini belirten Hürriyet, “Bir adım ötenizde bir vekil olacak. Ama ben sizlerin de desteği ile iktidar vekili olmak istiyorum. Hatta bir hukukçu olarak iktidar partisinin Adalet Bakanı olmak istiyorum. Mahalleden bir de bakan çıkarmak için bu seçimde bizlere destek verin” diye konuştu. Bu kentin temsilcisi olacağını her konuşmasında özellikle belirten Hürriyet, “Oy versin ya da vermesin ben herkesin vekili olacağım. Bunlar siyasal söylemler değil. Bunu özellikle belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.  

BAŞKASINA OY VERMEK İHANETTİR

 Hürriyet’in kendilerini ziyaretinden oldukça memnun kalan Mehmet Ali Paşa Mahallesi Zincirlikuyu esnafı, bu mahallenin garanti bir milletvekili olması bizi oldukça memnun etti” dediler. Size bu seçimde açık destek veriyoruz diyen Zincirlikuyu esnaflarından Altunay Fırın’ın sahibi Muhammet Altunay, “Bütün oylarımız sizindir. Bu mahallenin böyle bir şansı varken başkasına oy vermek ihanettir. 8 Haziran’dan sonra buraya milletvekili olarak geleceksiniz. Buda mahallemiz için övünç kaynağıdır “ diyerek açık destek verdiklerini belirtti. Murat Eğitim Kurumu çalışanlarından İsmail Ceylan ise, güler yüzünüzü eksik etmeyin. Her zaman desteğimiz sizedir” diye konuştu.