Gebzelilerin Gebze’nin il olmasıyla ilgili talepleri her geçen gün artıyor. Bilindiği üzere, Gebzelilerin bu talebi günden güne çığ gibi büyümeye devam ediyor.

Gebze'nin il olma serüveni özellikle MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin açıkladığı yüzüncü yılda 100 il projesinden sonra daha da artmaya başlayan “Gebze il olsun” seslerine bazı siyasilerinde katılmasıyla büyüdü.

Kişisel profesyonellikten ve kurumsallıktan uzak “Gebze il olsun” diyenlerin sayısıda her geçen gün artıyor. Bunlardan biride GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu. 

6 Eylül'de yapmış olduğumuz "Biri Oğuz Şerifalioğlu'na söylesin! Gebze il olmalı ama internet sitesi çalışmıyor!" başlıklı haberimiz sonrası GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu sosyal medya paylaşımında 'gebzeilolsun.com” sitesini çıkartarak çözüm buldu.

“gebzeilolsun.com” SATILIĞA ÇIKARTILDI!

Kişisel çalışmalar ile kendi isimlerini ön plana çıkartma gayretinde olduğu gözlemlenen GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, aylardır ''gebzeilolsun.com” sitesini henüz hayata geçiremediğini haberleştirmemiz sonrası “gebzeilolsun.com” internet sitesini sosyal medya paylaşımlarında kaldırdı. Yaşanan bu gelişme sonrası   “gebzeilolsun.com” internet sitesinin satılığa çıkartıldığı görüldü. 

“Gebze il olsun” diyenlerin Gebze'yi düşürdüğü bu durum sonrası Gebze'nin il olması bu ekipler ile gerçekten mümkün mü? sorusunu akıllara getirdi..

 

 

HABERİMİZDEN ÖNCE 

HABERİMİZDEN SONRA