Gebze Medical Park Hastanesinde öyle bir olay yaşandı ki “İnsan hayatı bu kadar ucuz mu?” dedirtti.

Gebze’de bulunan Medical Park Hastanesi’nde bir vatandaş yaşadığı olayı şikayetvar.com adlı sosyal medya platformunda paylaşarak dile getirdi.

Çağla isimli vatandaş yaşadığı mağduriyeti şu sözlerle dile getirdi: ''Gebze Medical Park Hastanesi Hastamızın Bacağını Kırdı!'' diyerek şikayette bulundu. 

Vatandaşın sikayetvar.com adlı siteye yazdığı yazı noktası virgülüne şöyle: ''KOAH hastası olan ananem fenalaştı 112yi aradık Farabi devlet hast. İlk müdahale yapıldı yer olmadığı için Gebze Medical Park hastanesine yatırdılar. 12 gün boyunca yattı ve bize hiç göstermediler. Sürekli bacağını gösteriyormuş anneanneme röntgen çekmişler. Bacak kırılmış ve şişmiş morarmış daha sonra annemi aramışlar annem kalçasında kırık olduğunu ve platini olduğunu söylemiş ortopedi doktoru ****kırığın eski kırık olduğunu söyledi ama bu kırık yoğun bakımda yeni oldu hastanın genel durumu kötü olduğu halde kırığı fark eden hastane yoğun bakımdan üstünü giydirip bir gün içinde eve  yolladılar. Eve yollarken bacağını oynatmayın kemik damarı keser diye söylemişler.

HASTAMIZ VEFAT ETTİ

Bezlerken evde kırığı fark ettik hemen başhekime geri gittik sorunumuzu söylemeye gittik hatalarını kabul etmediler kırığın eski kırık olduğunu fark ettiler gelin isterseniz ameliyat edelim dediler biz güvenemedik. Hastamızı Farabi devlet hastanesine götürdük orada kırığın yeni olduğunu ve acilen ameliyat edilmesi gerektiğini söyledi ve ameliyat oldu. Doktor ****çok başarılı bir ameliyat yaptı bu sürede genel durumu kötüleşti hastamız vefat etti''