İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Gencay Yıldıztekin istifa açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“31 Mart 2024’te gerçekleşecek olan Mahalli ve İdari seçimlerinde Belediye Başkan Adayı olmak üzere, yürütmekte olduğum İYİ Parti İlçe Başkanlığı görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Görev yaptığım süre zarfında, birlikte yol yürüyerek kader arkadaşlığı yaptığım yönetim kurulu üyelerimiz ve üyelerimiz başta olmak üzere, tüm büyüklerimize, kardeşlerimize ve dostlarımıza teşekkür ediyor, haklarını helal etmelerini diliyorum”

 

İlgili arşiv haberleri

Aday gösterilmeyen Gencay Yıldıztekin siyaseti bırakmıştı! Şimdi İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Oldu!

Gencay Yıldıztekin Siyaseti Bırakıyor

Aday Adayı İhaleye Fesat Karıştırmaktan Mahkemelik

 

Gencay Yıldıztekin kimdir?

Aslen Erzurumlu olan Gencay Yıldıztekin, 1971 doğumludur. Gencay Yıldıztekin, İyi Parti'nin Darıca ilçe başkanlığı görevinden istifa ederek belediye başkan adayı olacağını duyurdu.

Gencay Yıldıztekin hangi partiye üyedir? Gencay Yıldıztekin'in İYİ Parti'deki kariyeri nasıl başladı?

AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı, AK Parti Darıca Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusu bulunan ve Entosav şirketiyle AK Parti’li belediyelerden aldığı ihalelerle tanınan Gencay Yıldıztekin’in geçtiğimiz yıl İYİ Parti’ye transfer olmasının ardından Darıca ilçe başkanı oldu.

Gencay Yıldıztekin'in politik geçmişi nedir?

Gencay Yıldıztekin, daha önce Darıca’dan AK Parti belediye başkan aday adayı olmuş, aday gösterilmeyince çalışmalarına ara vermeden 2011 milletvekilliği için kolları sıvamış ve AK Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı olarak sahada çalışmalarını sürdürmüştü. 2014 mart yerel seçimleri için tekrar Darıca için sahaya inen Yıldıztekin, aday gösterilmeyince Facebbok hesabından ‘’ siyasete son noktayı koymaya hazırlandığım bu günlerde destek veren ve dularını esirgemeyen tüm dostlara teşekkürler’’ yazdı. Yazının altına ise dönemin Kocaeli MHP Milletvekili Lütfü Türkan, ‘’ Allah hakkında hayırlısını versin Muhterem Gencay Yıldıztekin  Başkanım. Sen yüreği güzel adamsın. ADAM olmak bazen bedel ödemeyi gerektirir. Zor zanaat ADAM olmak. Sen ADAMSIN...’’ diye destekler türden yorum paylaştı..