Paribu Cineverse ile Gebze Center sinema salonundaki filmleri gazetemiz 41havadis.com okurları için derledi. 

İşte Gebze'de vizyonda olan yerli ve yabancı filmler

Hayalimdeki Düğün, Shotgun Wedding

Süre: 100 Dakika
Tür: Komedi
Özet : Film, korsan bir grup tarafından düğünleri basılan çiftin hayatta kalma mücadelesini konu ediniyor.

 

Lanetli Göl, Monstrous

Süre: 88 Dakika
Tür: Korku
Özet : Şiddete meyilli eski kocasından kaçıp, göl kenarındaki cennet gibi bir çiftlik evinde yeni bir hayata alışmaya çalışan Laura (Christina Ricci) ve yedi yaşındaki oğlu Cody'yi, korkunç bir dehşet beklemektedir. Hâlâ travma yaşayan Laura ve Cody'nin, fiziksel ve zihinsel sağlıkları, bedenleri tehdit altında olduğu için sınırına kadar zorlanır.

 

Dikkat Köpek Var 

Süre: 101 Dakika
Tür: Aile
Özet : Film, emniyetin yükselişteki polislerinden Murat'ın, kendisine görevde eşlik eden köpek Bal ile birlikte suç lideri Gölge'nin peşine düşmesini konu ediniyor.

 

Ayı Kardeşler: Dünya'ya Dönüş, Boonie Bears: Back to Earth

Süre: 86 Dakika
Tür: Animasyon
Özet : Ayı Kardeşler bu kez uzaya çıkıyor! Uzaydan düşen gizemli bir kübik nesne Bramble'a süper güçler verir - o ve Briar, uzaylı bir istilacıya ve kötü bir orduya karşı Vick ile birlikte çalışır.

 

Maric

Süre: 80 Dakika
Tür: Korku
Özet : Gizem aranjör genç bir kadındır. Serdar ise oyunculuk yapmaktadır. Evliliklerinin 5.yılına yaklaşan çiftin çocukları olmamaktadır. Son zamanlarda Serdar'ın tuhaf davranışlar sergilediğini fark eden Gizem, kendilerine iyi gelebilecek ufak bir tatil ayarlar. Ancak gittikleri yerde tuhaf davranışlar daha ciddi boyutlara varır. Korku artık onlara nefesleri kadar yakındır. Kendilerince bu musallata çare arayan çift kendilerini Lübbey köyünde bulur. Ancak kimsenin yaşamadığı köy onlara çare değil, tam bir cehennem olacaktır.

 

Avatar: Suyun Yolu, Avatar: The Way of Water 

Süre: 190 Dakika
Tür: Aksiyon
Özet : Avatar serisinin 2009 yılında küresel bir fenomen haline gelen devam halkası; bu defa James Cameron'un yaratmış olduğu öykü evreninin hem kökenlerine iniyor hem de sınırlarını genişletmeyi hedefliyor. Avatar'da yaşanan olaylardan birkaç yıl sonra Jake ve Neytiri Pandora'da kendi ailelerini kurmuştur. Ancak onlar evlerini terk etmek zorunda kalır. Bu yüzden Jake ve Neytiri, suyun yüzeri ve altı dahil olmak üzere Pandora'nın dışındaki yerleri keşfetmeye başlar.

 

Buğday Tanesi

Süre: 120 Dakika
Tür: Dram
Özet : Film, milletvekili Serkan Bayram'ın hikâyesinden esinlenerek engelli bir bireyin mücadelesini anlatıyor.

 

Çakallarla Dans 6

Süre: 116 Dakika
Tür: Komedi
Özet : Çakallarla Dans serisinin altıncı filminde, ekibin maceraları bu kez yurt dışına taşınıyor.