Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Dilovası İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek İYİ Parti Dilovası Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Emin Yılmaz, Dilovası Belediyesine ''Dilovasının kahrını çeken onca ihtisas sahibi arkadaşımız varken (partili, partisiz) bizim belediye başkanımız neden dışardan memur yapma hevesinde bulunmaktadır'' ifadelerinde bulunarak yüklendi.

AK Partili Dilovası Belediyesinde de kadrolaşmalar, adam kayırmalar bitmedi. Aksine yandaşların kadrolaşması geçmiş dönemlere oranla daha fazla arttığı iddiasında bulunan İYİ Parti Dilovası Belediye Başkan aday adayı Emin Yılmaz ''Dilovası Kamuoyuna, Kıymetli Dilovalılar bildiğiniz üzere geçen hafta Çayırova ilçe başkanımız İlhami Bayrak , AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu'nun eniştesini Çayırova Belediyesi memur kadrosuna aldırdığını tüm kamuoyuna bildirdi. Başkanımızı bu konuda tebrik ediyorum.

''DİLOVASI DIŞINDA EN AZ 10 KİŞİYİ MEMUR YAPTILAR''

Bu tür alımların Dilovası belediyesi'nde daha fazla yaşandığını belirtmek istiyorum.
İlçemiz Dilovası 50.000 nüfus artışını sağladıktan sonra Norm kadro sayısını oluşturdu. Bir bilseniz kimleri,kimleri memur yaptılar. Görevini layıkıyla yapan Dilovalı kardeşlerimi tenzih ettiğimi beyan ediyorum. Lakin, Dilovası dışından en az 10 kişiyi memur yaptılar. Hatta Dilovası dışından gelen bir kaç kişinin işe bile uğramadan maaş aldığını biliyoruz.

Hamza Şayir, Akrabasını Başkan Yardımcısı Yaptı!

''NEDEN DIŞARDAN MEMUR YAPMA HEVESİNDE''

Dilovasının kahrını çeken onca ihtisas sahibi arkadaşımız varken (partili, partisiz)
bizim belediye başkanımız neden dışardan memur yapma hevesinde bulunmaktadır.
Bunlardan 2 arkadaşın ismini paylaşıyorum. Ahmet Yazıcı ve Abuzer Polat. Şimdi soruyorum !!! Hamza Şayir

• Kimdir bu Ahmet Yazıcı ?
Kimin yeğenidir.Memur kadrosu alıp işe gelmeden,başka bir yere neden atanmıştır.

• Kimdir bu Abuzer Polat ? (cevabını ben vereyim) Memur kadrosu alıp gitmiştir. Sakarya Orman işletme eski bölge müdürü ve ayrıca 28.Dönem Adıyaman Mv. A.Adayı Ziya Polat'ın kardeşi.

•Neden bizim liyakatlı Dilovalı gençlerimize kadro vermediniz ? Saygılarımla'' ifadelerinde bulundu.

Dilovası belediyesi yolsuzluk iddiası