Tuzla'da Kamuran Akbay'a ilgi artıyor
Gebze’nin yanı sıra Tuzla, Pendik ve Maltepe’de de inşaat yapan Kamuran Akbay Şirketler Grubu, ekonomik krize ve her türlü olumsuzluğa rağmen büyük ilgi görüyor. Mevcut dairelerin satışı sürerken, Kamuran Akbay Şirketler Grubu White İnşaat ismiyle yeni başladığı projelerinde topraktan satışlara da başladı.

Haberin devamı için tıklayın

Kamuran Akbay; “kendimizden başka hiç kimseyi mağdur etmeyiz”
Gebze Bölgesi’nde faaliyet gösteren Kamuran Akbay Mühendislik şirketi hakkında çıkan ‘Akbay’ın kayıp’ olduğu yönündeki habere Akbay’dan cevap geldi. Haberlerin tamamen asılsın olduğunu söyleyen Akbay, “basın mensubu arkadaşlara beni ve kurumumu yıpratmak için yalanlar anlatılıyor. Lakin bunların hiç biri gerçeği yansıtmıyor. İstanbul’daki işlerim sebebi ile Tuzla’da bir ofis daha açtık. Çoğunlukla burada olduğum doğrudur. Lakin adresim belli ve herkese kapımız açık” dedi.

Haberin devamı için tıklayın

Kamuran Akbay İnşaat Haberleri, kamuran akbay kimdir, kamuran akbay pendik, kamuran akbay tuzla, kamuran akbay gebze, kamuran akbay kocaeli, kamuran akbay istanbul, kamuran akbay şikayet, kamuran akbay köşklü çeşme, kamuran akbay inşaatları, projeler kamuran, Kamuran Akbay Mühendislik İnsaat Şikayetleri,