Dilovası üzerine sosyal medya hesabında canlı yayınlar çeken 2009 yılında Ak Parti’den Dilovası İl Genel Meclis üyesi seçilen daha sonra partisinde istifa eden Şehit Gazi Aileleri Dernek Başkanı Hacı Kocabay, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'e seslendi.

Kocabay ''Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir kendine güveniyorsan ister senin belirleyeceğin bir tv programında istersen sosyal medya canlı yayını ile karşılıklı bir program düzenleyelim'' ifadelerinde bulunduğu açıklamasında ''Karşıma çıkacak cesaretin var mı, yok mu?'' dedi

İşte Hacı Kocabay'ın o paylaşımı;

''Dilovası'nda yerel seçim döneminde "şeffaf yönetim sözü" en önemli vaatler arasındaydı.

''HAMZA ŞAYİR SİZCE ŞEFFAF MI?''

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, göreve gelir gelmez ilk işi olarak makam kapılarını sökmüş ve halk ile arasında hiç bir engelin olmayacağını şeffaf belediyecilik örneğini sunacağını kamuoyu ile paylaşmıştı.

Daha sonra söktüğü kapıya parmak izli şifreli üst düzey güvenlikli bir kapı ile karşımıza çıkan Hamza Şayir sizce şeffaf mı?

''MECLİS GÖRÜŞMELERİNİ NEDEN HALKTAN KAÇIRIYOR?''

Buna benzer bir olayıda 3 Ekim Salı günü gerçekleşen Dilovası Belediyesi Ekim ayı meclisine katılım sağladığımda gördüm. Toplantıda video çekimine müdahale eden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir video çekiminin yasak olduğunu hatta benim salonda oturduğum alanda olamamın yasak olduğunu söylemesi Dilovası'nda özgürlüğün ne seviyelere ulaştığını göstermektedir.

Canlı yayını yasaklayan Hamza Şayir meclis görüşmelerini neden halktan kaçırıyor? Yada neyden korkuyor?

''CESARETİN VAR MI, YOK MU?''

Buradan sesleniyorum. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir kendine güveniyorsan ister senin belirleyeceğin bir tv programında istersen sosyal medya canlı yayını ile karşılıklı bir program düzenleyelim.

Kocaeli'nde bütün belediyelerin başlattığı 4,5 yılda neler yaptığını bizde Dilovası'nda konuşalım. Ne yaptıysan tek tek konuşalım.

Karşıma çıkacak cesaretin var mı, yok mu? göreceğiz'' ifadelerinde bulundu.

 

Hamza Şayir Hadep üyesi

hacı kocabay dilovası belediyesi paravan şirketler