Geçtiğimiz günlerde Denizli Büyükşehir Belediye İtfaiyesi’nin yaptığı meydan okumayı gören Kocaeli İtfaiyesi hem bağış yaptı hem de üç şehir itfaiyesine meydan okudu.

Sinir sistemi hastalığı olan 'amyotrofik lateral skleroz'a (ALS) dikkat çekmek için başlatılan buzlu su dökme kampanyası dünyada ve Türkiye'de hızla yayılıyor. Hastalıkla ilgili farkındalık yaratmak için başlatılan bu kampanyaya her gün çok sayıda kişi katılıyor. Geçtiğimiz günlerde Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde görevli itfaiye erleri bu kampanyaya katılmış ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’ne meydan okumuştu.

ORDU, AMSTERDAM VE ANKARA’YA MEYDAN OKUMA

Büyükşehir Belediyesi itfaiye bu meydan okumayı gördü.  İtfaiye Binası önünde toplanan itfaiyeciler kampanyaya destek verdi. İtfaiyecilerin üzerinde yangın söndürme aracıdan su püskürtüldü. Yaşanan su sıkıntısını da unutmayan itfaiyeciler dereden çekilen su ile bu meydan okumaya cevap verdi. İtfaiyeciler kampanyaya bağışta bulunmayı da ihmal etmedi. Kocaeli İtfaiye desteğinin ardından Ordu, Amsterdam ve Ankara itfaiyelerine meydan okudu. İtfaiye ekibi, meydan okumadan sonra kıyafetlerini değiştirerek görevlerine devam etti.