Kocaeli Şehir Hastanesi 20 güvenlik görevlisi işe alacak.

İŞKUR üzerinden iş ilanı açan hastanede güvenlik görevlisi olarak iş başvurusunda bulunabilmek için 1 yıl deneyim aranıyor.

Öğrenim durumunda aranan kriterler ise ilköğretim seviyesinden yüksek lisans seviyesi arasında.

Kocaeli iş ilanları sayfasını ziyaret ederek iş ilanlarını takip edebilirsiniz. Kocaeli iş ilanları için 41havadis gazetesi iş ilanları sayfasını takip edebilirsiniz tıklayınız

 

Kocaeli Şehir Hastanesinin Başhekimi Prof. Dr. Murat Uğur kimdir? 

10 Kasım 1977 Almanya doğumlu. 2001 yılında Gülhane Askeri Tıp Akademisinden mezun oldu. Uzmanlık eğitimini GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi, Kalp Damar Cerrahisi Kliniğinde tamamladı. Tıpta uzmanlık tezinin konusu, 'Mitral Kapak Replasmanında Total Leaflet Korumanın Sol Ventrikül Fonksiyonu Üzerine Etkisi' üzerinedir. Meslek hayatına Gülhane Askeri Tıp Akademisi ve Jandarma Arama Kurtarma Taburunda pratisyen hekim olarak başladı. GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesinde yardımcı doçent, SBÜ Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yardımcı doçent, Aynı hastanede doçent olarak görev aldı. SBÜ Sancaktepe Şehit Profesör Doktor İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniğinde çalışıyor. Türk Kalp Damar Cerrahisi Derneği, Fleboloji Derneği ve Minimal İnvaziv ve Robotik Kalp Damar Cerrahisi Derneği üyesi. Prof. Dr. Uğur’un ulusal ve uluslararası alanda birçok yayını bulunuyor.

Kocaeli Şehir Hastanesi’ne yeni Başhekim Yardımcısı kim?

Kocaeli Şehir Hastanesi yönetim ekibine yeni bir atama gerçekleştirildi. Kardiyoloji ve İleri Kardiyak Görüntüleme Uzmanı Doç. Dr. Aahmet Demirkıran Kocaeli Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcılığına atanarak yeni görevine başladı.

Kocaeli Şehir Hastanesi hangi bölümler var?

Kocaeli Şehir Hastanesinde Genel Hastane, Kadın Doğum Hastanesi, Kalp Damar Cerrahisi Hastanesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon hastanesi, Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi bulunuyor.

Kocaeli Şehir Hastanesi Nerede? Kocaeli Şehir hastanesine nasıl gidilir? Kocaeli Şehir Hastanesi hangi otobüsler gidiyor?

Kocaeli Şehir Hastanesine toplu ulaşım ve sefer bilgileri için tıklayın