Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan Adayı Hasan İnci, 31 Mart yerel seçimler öncesi Dilovası Köseler mahallesi TOKİ sakinleri ile bir araya geldi.

Gerçekleşen toplantıya Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan Adayı Hasan İnci, Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli, Saadet Partisi Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin, meclis üyeleri, ilçe teşkilatı ile Dilovası Köseler mahallesi TOKİ sakinleri katıldı.

''31 MART'A KADAR SİZİN SIRTINIZDA BİR YÜK VAR''

Hasan İnci ''Yaşadığınız bu bölgeyi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için sizde mücadele ediyorsunuz bizde mücadele ediyoruz. Bu mücadele birlik ve beraberlik içerisinde olmaz ise sonuç alamayacağımızı da biliyoruz. Biz bugün bu yükü birlikte taşıyalım diye bir araya geldik. 31 Mart'a kadar sizin sırtınızda bir yük var. 31 Mart sonrası Allah bize nasip ederse o yük bizim sırtımızda olacak'' dedi.

Kocaeli tarafından Dilovası sürekli üvey evlat muamelesi gördüğünü belirten Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan Adayı Hasan İnci, açıklamasında Köseler mahallesinin sorunlarına ilişkin aldığı notlarda başlıkları güvenlik, sağlık, eğitim ve ulaşım olduğunun altını çizdi.

KÖSELER MAHALLESİ AK PARTİ'YE TEPKİ

Dilovası bütçesinin yüzde 70'i personele aktarılmasının kesilmesi talep eden mahalle sakinlerinden bir vatandaş, bütçenin yüzde 70'ini alan personelin kendilerinin bile ne iş yaptığını bilmediğini belirttiği konuşmasında Dilovası Belediyesine alınan personeller üzerinde olduğu konuşmada isyanlarını dile getiren vatandaş, 2 üç hafta önce Dilovası Belediyesine gittiğini memurun oturacak sandalyesinin olmadığını görmesi sonrası ilgili müdüre sorduğunda aldığı cevabın ''alıyorlar'' olduğunu belirtti. Dilovası Belediye'nin sattığı arsalarada tepki gösteren bölge halkı sattıkları arsanın bari yüzde birini bize hizmet etseler sözleriyle isyan etti.

Belediye Başkan adayı İnci, kendisine yönetilen soruya mesele belediyede çok personelin olması değil. Belediyede yeterli personelin üzerindeki personelin bankamatikçi personel olduğunu yani çalışmadan maaş alması olduğunu belirtti.

İnci ''Seçim sürecinde 15 yıldır buranın hakkını yiyen bir yönetime ilgi ve alakayı görebiliyor musunuz? 15 milyon metre karelik bir alanı sanayileştireceksin ama bu toplum bundan istifade edemiyecek. Bu toplum cefasını çekecek ama sefasını süremiyecek ama 15 yıldır yönetenler yine ilgi alaka görecek mümkün mü böyle birşey? Normalde değil'' dedi

Mahalle sakinleri siz bir olun, beraber olun, çatı aday da Saadet Partisi olsun ve AK Parti'yi devirin. ''Bizlerde sizlerle beraberiz'' sözlerine karşı Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan Adayı Hasan İnci bu seçimin tek kaybedeni 15 yıldır buraya bu haksızlığı yapanlar olsun'' ifadelerinde bulundu.