Cinemaximum Gebze Center salonlarında bu hafta 10 film sinemaseverlerle buluştu.

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı

Harry Potter and the Order of the Phoenix Aksiyon 2D - ALTYAZILI

Güven Bana

Tür: Komedi 

2D Türkçe

Güven Bana Film Konusu İki kardeş, annelerini kaybettikten sonra hasta babalarına bakmak zorunda kalırlar. Borç para alan Sercan'ın başına tefeciler bela açar, bu durumdan kurtulmaya çalışırken Sercan kendisini ve kardeşini daha zor durumların içine sokar.

Zübeyde, Analar ve Oğullar 

Tür: Biyografi, Dram 

2D- Türkçe

Zübeyde, Analar ve Oğullar Film Konusu Film, Zübeyde Hanım'ın (Aslıhan Güner Kılıç) oğlu Mustafa Kemal ile olan ilişkisi ve Mustafa Kemal'in (Alican Yücesoy) bir direnişin lideri olma yolunda ilerlerken gösterdiği dirayeti anlatıyor.

Zuhur: Cinn-i Ayin

Tür: Korku

2D Türkçe

Zuhur: Cinn-i Ayin Film Konusu Mert Uzunmehmet'in senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği bu korku filminde Erol Sertel, Larissa Lara Türközer ve Efekan Güner gibi isimler yer alıyor. 

Exorcist: İnançlı

The Exorcist: Believer

Tür: Korku

2D Altyazılı

Exorcist: İnançlı Film Konusu Victor Fielding (Leslie Odom Jr.), 12 yıl önce hamile karısının Haiti’deki bir depremde ölümünden sonra kızı Angela’yı (Lidya Jewett) tek başına yetiştirmiştir. Ama Angela ve arkadaşı Katherine (Olivia Marcum), ormanda kaybolup üç gün sonra başlarına gelenleri hiç hatırlamayarak geri geldiklerinde bir dizi olay ortaya çıkarak Victor’u şeytanın en kötü haliyle yüzleşmeye zorlar. Victor, ümitsizlik ve dehşet içinde benzer bir olaya tanık olmuş, yaşayan tek kişiyi arar: Chris MacNeil’ı (Ellen Burstyn). 

Hep Yek - Düğün Hep Yek Düğün

Tür: Komedi 

2D--Türkçe

Hep Yek - Düğün Film Konusu "Hep Yek" serisinin altıncı filmi olan filmde, İstanbul'dan kaçan Altan ve Gürkan, bu sefer İç Anadolu'da ortalığı birbirine karıştırıyor. İç Anadolu'nun en büyük mafyasının kızını düğünden kaçıran ikiliyi sürpriz bir son beklemekte.

Bursa Bülbülü

Tür: Komedi, Müzikal

2D--Türkçe

Bursa Bülbülü Film Konusu Bir kaset çıkarmanın hayalini kuran Cengiz (Ata Demirer), Bursa'da bir çay bahçesinde şarkıcılık yapar. Fakat Taşkın (Cem Gelinoğlu) ile tanışmasıyla hayatı bambaşka bir yola girer. Cengiz, Taşkın'ın kendisine kaset yapmada yardımcı olacağına inanır. Bu sebeple de ağabeyinden borç alır. Ancak Cengiz, Taşkın ve Taşkın'ın kardeşi Arzu (Özge Özacar) bu süreçte kendilerini bir dizi talihsiz olayın içinde bulur.

PAW Patrol: Süper Film

PAW Patrol: The Mighty Movie

Tür: Animasyon, Bilim Kurgu, Aile, Aksiyon

2D--Türkçe Dublaj

PAW Patrol: Süper Film Film Konusu Sihirli bir meteor Macera Şehri'ne çarpınca PAW Patrol köpeklerine süper güçler verir!

Kuru Otlar Üstüne

Tür: Dram

2D--Türkçe

Kuru Otlar Üstüne Film Konusu Samet (Deniz Celiloğlu) Anadolu’nun ücra bir köyünde zorunlu görevini tamamlamak üzeredir. Bu görevi tamamlayınca İstanbul’a atanmayı bekleyen Samet’in beklediği atama gerçekleşmesine ise biraz daha süre vardır. Burada saplanıp kaldığını düşünen Samet, yaşadığı kasvetli hayattan kaçma umudunu kaybetmeye başlar. Beklenmedik bir şekilde, kendisi gibi öğretmen olan Nuray (Merve Dizdar) içinde bulunduğu bu karanlığa bir ışık tutacaktır.

Cehennem Melekleri 4

The Expendables 4

Tür: Aksiyon, Gerilim, Macera

2D--Türkçe Dublaj

Cehennem Melekleri 4 Film Konusu Cehennem Melekleri, serinin bu filminde büyük bir özel orduyu komuta eden bir silah tüccarı ile karşı karşıya gelecekler.