MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın, yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'ndan MHP'ye kentte bir belediye vermesi gerektiğini aksi halde çalışmalara katılmayacağını söylediği iddiaları sonrası MHP Genel Metkezi'nden Sancaklı' nın istifası istendi. Sancaklı'nın istifası sonrası geçmiş MHP Dilovası ilçe yöneticilerinden Yusuf Turhan açıklamada bulundu.

Turhan ''Şimdi sıra Saffet Sancaklı’nın dizayn ettiği ilimiz ve ilçemizde ki gerçek ülkücülerin yerine getirilen siyasiler olmalıdır'' ifadelerinde bulunduğu açıklamasında ''Seçim çalışmalarında beni Kocaeli’de göremezler. Teşkilatlarımız sahada olmayacaktır ifadelerini kullanan Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin emri ile istifa etti.

Ülkücü teşkilatlara çektiği operasyonlarla kendisi gibi ilimizde ve ilçemizde olmayanları teşkilatlarda yer vererek bu kutlu davanın emrinde olan ülkücüleri uzaklaştırmalarına neden olan Saffet Sancaklı’nın istifası teşkilatlarda büyük takdir toplayarak büyük bir heyecan uyandırdı.

''SAFFET SANCAKLI'NIN DİZAYN ETTİĞİ''

Kocaeli’ye seçimden seçime gelen Saffet Sancaklı’nın dizayn ettiği il ve ilçelerin ona verdiği cesaret ile fütursuz açıklamalarının karşılığını kutlu davamızın Bilge Lider Sayın Devlet Bahçeli’den alması davası ve liderine bağlı ülkücülerde yeni bir umudun yeşermesini sağladı.

''DEĞİŞİM HAMLELERİ''

Şimdi sıra Saffet Sancaklı’nın dizayn ettiği ilimiz ve ilçemizde ki gerçek ülkücülerin yerine getirilen siyasiler olmalıdır. Saffet Sancaklı tarafından ele geçirilmiş MHP Kocaeli, değişim hamleleri ile toparlanacaktır. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin izinde ve emrindeyiz. Allah birliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin