AK Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı Halil İbrahim Keleşoğlu, Körfez ilçede ziyaretlerini sürdürüyor. Keleşoğlu, ilçede konfeksiyon işiyle uğraşan MHP’li aday adayı Celalettin Yaylak’a da broşür verdi

 

Çocukluğundan bu yana Körfez ilçede ikamet eden ve 20 yıldır öğretmen ve okul müdürü olarak çalıştığı Körfez’de Halil İbrahim Keleşoğlu’na milletvekili olması için yoğun ilgi var. Esnaf ziyaretlerinde esnafla dertleşen ve hoş sohbet eden Keleşoğlu: “Biz milletvekili olduğumuzda da bir ayağımız Kocaeli’de halkımızın arasında, bir ayağımız da Ankara’da olacak. Halkımızın sorunlarından yerelde çözülebilecekleri yerelde ve yerinde çözeceğiz. Meclise taşınması gereken konularda da halkımızın Ankara’daki sesi olacağız” dedi.

 

MHP’Lİ YAYLAK’A BROŞÜR

Keleşoğlu; Alihocalar Köyü ve Ali hoca türbesini, sonrasında da Taşköprüyü ziyaret etti. Sevindikli ve Belen köyü halkıyla kahvehanede çay içerek dertleşti sohbet etti. Keleşoğlu’na esnaf ziyaretlerinde Körfez Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk ile yönetiminden Engin Ese ve Mustafa kaymak eşlik etti. Körfez köy ziyaretlerinde, Yeniyalı Mahalle Muhtarı Yusuf Yanar ve Ensar Vakfı Körfez Şube Başkanı Özcan Efe Keleşoğlu’na eşlik etti. Körfez’de esnaflık yapan MHP’li aday adayı Celalettin Yaylak’a da uğrayan Keleşoğlu, tanıtımını yapan broşürü takdim etti. Esnaf ve köy ziyaretlerinden hemşehrileri Keleşoğlu’na yakın ilgi gösterdiler. Keleşoğlu yaptığı ziyaretlerde gördüğü destek ve ilgiden oldukça memnun oldu.