AKP Çayırova İlçe Teşkilatı’nda yaklaşan kongrede uzun süredir ilçe başkanı olarak görev yapan Nazmi Özmen yeniden aday değil. İl yönetiminin temayülüyle tekrar aday olmayan Özmen’in yerine Zafer Kılıç aday gösterildi. İlçe ana kademede bu gelişmeler yaşanırken gençler de bir hayli hareketli. İl gençlik kolları, ilçe gençlik kolları başkanı Kerem Coşkun'a yeniden yeşil ışık yaktı.
 
BERABERLİK ÖNEMLİ
 
9 aydır Çayırova gençliğinin başında olan, çalışmalarıyla başta gençler olmak üzere herkesin sevgisini kazanan Coşkun, Zafer Kılıç'ın da desteğiyle yeni dönemde AKP’li gençlerin başında olacak. Gençlik kolları başkanı Kerem Coşkun, kendisini bu görevde tekrar görmek isteyen herkese teşekkür ederek, gelinen noktada gençlik kollarının beraberliğinin hem Çayırova hem de teşkilat açısından son derece önemli olduğunu söyledi.
 
TAM KADRO ALANDAYIZ
 
Genç başkan Coşkun, bu görevi en iyi şekilde devam ettireceğini vurguladı. Çayırova'nın gelecek aylarla beraber genel seçim noktasında son derece önemli bir konumunun bulunduğunu belirten Coşkun,çalışmaları sırasında bundan öncede olduğu gibi bundan sonra da sağlam kadrosuyla alanlarda olacaklarını dile getirdi. Gençlerin tüm Türkiye’de olduğu gibi Çayırova’da da bir marka haline geldiğini söyleyen Coşkun, bunun kendilerine gurur verdiğini fakat asla yeterli olmadığını, yapacak daha çok işlerinin olduğunu aktardı.