SİLAHLI-BOMBALI EYLEM
Emniyet Genel Müdürlüğü’nden, AKP Kocaeli İl Teşkilatı ile AKP’li belediyelere gönderilen ‘uyarı’ yazısı üzerine kentte ‘kırmızı alarm’ ilan edildi. DHKP-C örgütünce AKP’li belediye başkanları ve AKP’ye yakınlığı kamuoyunca bilinen iş adamlarına yönelik silahlı-bombalı eylem düzenlemek amacıyla keşif ve istihbarat çalışması yapıldığı bilgisi hem il teşkilatına hem de tüm belediyelere ulaştırıldı.
 
DHKP-C DENİLİYOR AMA...
Örgüt mensuplarının hedefte bulunan kişilerin gündelik hayatları, adresleri, kullandıkları araçlar, korumaları ve korumalarının hareket tarzları hakkında bilgi topladıklarına dair talimatı alan AKP İl Teşkilatı ile AKP’li belediyeler alarma geçti. Emniyet’ten gelen tebligatta her ne kadar ‘DHKP-C’ ibaresi yer alsa da bu uyarının hükümetin bir türlü ‘terör örgütü’ ilan edemediği ancak tüm dünyada terör estiren IŞİD’le ilgili olduğu biliniyor.
 
PAKET VE ÇİÇEKLERE BAKIN!
Emniyet’ten gelen uyarı yazısında ilimizde meydana gelebilecek terör eylemlerine karşı kurum ve kişiler şu şekilde uyarıldı: Gönderilen her türlü paket ve çiçek gibi malzemelere azami derecede dikkat edilmesi, xray, alarm ve diğer dedektörlerle incelenmesi, bina ve kişi korumakla görevli personelin daha dikkatli olması, gerekli görülmesi halinde ek tedbirlerin alınması, şüpheli bir durumla karşılaşıldığında Terörle Mücadele Şubesi’ne bilgi verilmesi...
 
KORUMALAR ARTIRILIYOR
Emniyet Genel Müdürlüğü’nden gelen yazı üzerine AKP İl Başkanı Mahmut Civelek’in koruma sayısını artırdığı, AKP’li belediyelerin de ek önlemler almaya başladığı öğrenildi. AKP’li çoğu belediyenin hizmet binasının girişine x-ray cihazlarını yerleştirmeye başladığı, bunun yanı sıra diğer ek tedbirleri de almak üzere harekete geçtiği belirtildi. Kırmızı alarm durumu gelecek ikinci bir uyarı yazısına kadar devam edecek.
 
 
KORUMA ORDUSUYLA DOLAŞIYOR
 
AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, silahlı-bombalı terör saldırısına karşı koruma sayısını artırdı. Civelek artık bir koruma ordusuyla dolaşıyor.