Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, belediyede bulunan bazı müdürlerin görev yerlerini değiştirmişti. 
 
7 Şubat tarihinde yapılan Ak Parti Kocaeli il kongresinde destek verdiği Erol Erdoğan'ın il yönetim kuruluna girememesinin, Başkan Toltar'ı çok fena kızdırdığı ve bunun faturasını ilçe başkanı Osman Akbulut ve yönetimine kestiği dile getiriliyor. 
 
Görev yerleri değiştirilen müdürler arasında AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut’un kardeşi Ayhan Akbulut da görevinden alınmıştı. Ayhan Akbulut’un görevden alınmasını içine sindiremeyen AKP’li ilçe başkanı Osman Akbulut ile yine aynı şekilde istediği ismin yönetimde yer almamasını  içine sindiremeyen belediye başkanı Ali Toltar’ın arası iyice açılmış. Daha önce yediği içtiği ayrı gitmeyen, sürekli birlikte hareket eden ve birlikte çalışan bu ikilinin bu günlerde arasına adeta kara kediler girmiş. Birbirleriyle yanyana dahi gelmek istemeyen AKP’li ilçe başkanı ile yine AKP’li belediye başkanını partililer bir araya getirmek istese de başarılı da olamıyormuş. En son bu ikili AK Parti milletvekili aday adayı Dr. Hakan Höbek'in Gebze AK Parti ilçe teşkilatında ki toplantıda gözlendi. Toplantıya ayrı ayrı gelen ikili yanyana gelmezden AK Parti Dilovası ilçe başkanı Osman Akbulut, Dilovası eski belediye başkanı Cemil Yaman ile görüntülenmişti.
 
Bu küskünlüğün tam da seçime yakın zamanda olması AK Partiye kazanç mı sağlar zarar mı verir takdir  okuyucularımızın...