Kanal Artı Televizyonu'nda her hafta pazartesi günü canlı yayınla ekrana gelen Arka Sayfa programına konuk olan İş Adamı Arif Gülen, kendisiyle ilgili merak edilen soruları cevapladı.

MHP'den milletvekili adayı olacağı konuşulan Gülen, böyle bir talebinin olmayacağını söylerken, hedefinin MYK üyeliği olduğunu dile getirdi. Kendi rüştünü ispatladığını söyleyen Gülen, ayrıca şunları dile getirdi:

“Önümüzdeki seçimlerde Kocaeli’den ya da bir başka yerden milletvekili adayı olmayı düşünmüyorum. Niye düşünmüyorum? Birincisi bu her şeyimizle hazır olma sürecidir. Ben partililerime, belediye başkanlığı seçimlerinde rüştümü ispatladığımı düşünüyorum. Fakat başından beri kendi partililerimizin de, rakiplerinde ‘Arif Gülen’in bir hesabı var. Belediye başkanı olmak istemiyor. Milletvekilliği için basamak olarak kullanıyor’ dediler. Arif Gülen’in böyle bir şeye ihtiyacı yok. Ben milletvekilliği aday adayı olmayacağım. Yukarıdan bir görev verilirse, benim görevden kaçacak durumum yok. Emir demiri keser. Ama ben Arif Gülen olarak böyle bir talepte bulunmayacağım.

 

GENEL BAŞKANLIK İSTİYORUM

Bunu duyup sevinenler olacaktır, bunu duyup üzülenler olacaktır. Herkes haddini bilsin. Herkes MHP’de siyaset yapan insanların menfaatçi olmadığını bilsin. Biz hiç bir şeyi, bir şey için basamak olarak kullanmayız. Bana soracak olursanız, hedefiniz nedir derseniz bana. Buradan dobra dobra söylüyorum. Ben bir gün siyaset yapacaksam, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Genel Başkanı olmak istiyorum. Çok net. Yani hedefi olmayan ülkücü zaten ülkücü olmaz. Ama Arif Gülen seçim zamanı Seçim Koordinasyon Merkezi’nde çay taşır mısınız derseniz, namerdim ki taşırım. Çokta büyük bir keyifle taşırım. Bizim duruşumuz belli. Benim parti üst yönetimlerinde hedeflerim var. İlk hedefim MYK üyeliğidir. Bunun için genel başkanla görüşebilirim.”