Ak Parti Kocaeli milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın da katıldığı toplantıda Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, 2014 yılında seçim beyannamesinde bulunan, hayata geçirdikleri, devam eden ve proje aşamasında olan çalışmalarla ilgili bir sunum yaptı.
HALKA VERDİĞİMİZ PROJELERİMİZ HAYAT BULUYOR
Başkan Karabacak, 2014 seçimlerinde yapacaklarını vaat ettikleri bir çok projeyi tamamladıklarının altını çizerken, yapımı devam eden projelerin yanı sıra proje çizimleri tamamlanan bir çok projeyi de yıl içerisinde hayata geçireceklerinin müjdesini verdi. Başkan Karabacak, Darıca sahil 4. Etap Projesi, Balyanoz Koyu Projesi, Çataldağ Mesire Alanı, Kapalı Spor Salonu, Semt Konakları,İskoliye Mektebi, Mini Marina ve çok amaçlı semt sahaları gibi bir çok önemli projenin devam ettiğini söyledi.
ASKERİ ALAN VE METRO MÜJDESİ
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, yerel yönetimlerin yaptıkları çalışmaları yakından takip ettiklerini söylerken, seçim dönemine kadar halka verilen sözlerin tamamının hayata geçirilmesi için büyükşehir ve ilçe belediyelerinin  koordineli olarak çalışmalarını istedi. Bakan Işık, Kocaelide çalışmalarda ağırlığın ulaşıma verildiğini ifade ederek, Metro için yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi. Darıca, Gebze ve Çayırova metro hatlarının Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirdiğini ifade eden Bakan Işık, Darıca’daki askeri alanın ise Darıca Belediyesi’ne devredilerek halkın kullanımına sunulacağını müjdeledi.