Çayırova ilçesi esnaflarınca her hafta Perşembe günü düzenlenen kahvaltı programına konuk olan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, esnafları çalışmalar ve yatırım planları hakkında bilgilendirdi.
Esnaflar tarafından düzenlenen programa katılan ve esnafların sorunlarını da dinleyen Belediye Başkanı Şevki Demirci, imar konuları başta olmak üzere sosyal yaşam alanları, yapılacak projeler, tamamlanan ve devam eden çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
 
Demirci, “Modern Bir Çayırova’nın Kapılarını Araladık”
 
Özgürlük Mahallesi’nde bulunan Fırından Kafe’de düzenlenen sabah kahvaltısında öncelikle programı düzenleyen tüm esnaflara teşekkürlerini sunan başkan Demirci, Çayırova’daki imar konusundaki eksiklikleri tamamlayıcı çalışmalara imza attıklarını ifade etti. Gerek belediyedeki işleyiş, gerekse de sahadaki imar işlerinin daha hızlı ve kolay bir şekilde ilerlemesini sağlayacak bir sistemle yola devam ettiklerini söyleyen Demirci, hızla artan bir nüfusu göz önünde bulundurarak modern bir Çayırova’nın kapılarını araladıklarını dile getirdi.
 
“Şekerpınar Bölgesindeki İmar Sorunu Çözüme Kavuşuyor”
 
Konuşmasında belediyenin mali yapısı başta olmak üzere yapılan çalışmaları da değerlendiren Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Şekerpınar bölgesindeki imar sorununu da kısa bir sürede çözüme kavuşturacaklarını ifade etti. Önümüzdeki günler başlayacak imar askı süresi ile her bir vatandaşın sorunlarına titizlikle eğileceklerini belirten Demirci, yıllardır yaşanan imar sorununu Şekerpınar bölgesinden sileceklerini kaydetti. 
 
Yaşam Alanları Artıyor
 
Sosyal yaşam alanlarının oluşumunda her zaman belediyenin büyük bir desteğinin olacağını belirten başkan Demirci, kısa bir süre sonra başlayacak inşaat çalışmaları ile Çayırova’ya yaklaşık 3.500 konutluk bir yaşam alanının yapılacağını söyledi. Bu tür yatırımların ilçeye ayrı bir kalite kattığını dile getiren başkan Şevki Demirci, Çayırova’nın dört bir yanında yenilikler olacağını kaydetti. Çağdaşkentrekreasyon alanında yapılan çalışmaları da kısaca anlatan başkan Demirci, Çayırova’nın Seka Parkı’nın bu alanda hayat bulacağını belirtti. 
 
Projeler Çayırova’ya Değer Katacak
 
Yapılan çalışmaları zaman buldukça Çayırova halkına aktarmaya ve anlatmaya çalıştıklarını dile getiren Belediye Başkanı Şevki Demirci, kent meydanı, kültür merkezi, şifa bağlantı yolu, otogar, küçük sanayi gibi birçok projenin taban çalışmalarının yapıldığını söyledi. Çayırova Belediyesi’nin mali yapısında ciddi bir çalışma gerçekleştirdiklerini ve çok yol aldıklarını dile getiren başkan Demirci, Fen İşleri kapsamında da dört bir koldan hizmet üretmeye devam ettiklerini söyledi. 
 
Eğitimin Kalitesi Yeni Okullarla Artıyor
 
Belediye hizmetlerinin yanı sıra eğitim konusunda da yapılan çalışmalar hakkında esnafları bilgilendiren Belediye Başkanı Şevki Demirci, Yenimahalle İlköğretim Okulu’nun eğitim öğretim yılının ikinci döneminde açılacağını söyledi. Ayrıca Çayırova İlköğretim Okulu için arazi planlamasının bitmek üzere olduğunu belirten Demirci, mevcut alandaki okulların kaldırılması ile birlikte doğal yeşilliği korunan güzel bir yaşam alanı ve park oluşturulacağını ifade etti. 
Düzenlenen sabah kahvaltısında esnaflarla fikir alışverişinde de bulunan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, programın sonlarında gelen soruları yanıtladı. İmar noktasında ve diğer konularda gelen soruların çözümleri hakkında esnafları bilgilendiren başkan Demirci, böyle güzel bir programı gerçekleştirdikleri için esnaflara teşekkürlerini sundu.