Kocaeli Birlikspor, sezon açılışında karşılaştığı BAL ekiplerimizden Gebzespor ile 1-1 berabere kaldı. Teknik direktör Kemal Kılıç’ın ligdeki ilk maçta forma giymeyen oyunculara şans verdiği karşılaşmada Kocaeli Birlikspor’un golünü Üstün, Gebzespor’un golünü Kaan kaydetti.

İLK YARIDA KARŞILIKLI GOLLER

Kocaeli Birlikspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Bandırma maçı öncesi BAL ekiplerimizden Gebzespor ile özel maçta karşılaştı. Aynı zamanda Gebzespor’un sezon açılış töreninin gerçekleştiği mücadelede kırmızı-siyahlı ekip ligde forma giyemeyen oyuncuların ağırlıkta olduğu bir kadroyla sahaya çıktı. Kocaelispor’dan tanınan Erhan Yılmaz ile Gökhan Meral de bu maçta forma giyen oyuncular arasındaydı. Ayrıca son dakika transferleri Akhisar Belediyespo’dan gelen sol açık Muhammed Burak Taşdemir, Elazığspor’dan gelen stoper Erol Erdal Alkan ile Kayseri Erciyes’ten kiralanan Üstün Bilgi de Gebze maçında görücüye çıktı.

İKİ TAKIM DA ALKIŞLANDI

Gebze Alaattin Kurt Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı gollerle geçti. Gebzespor’dan Kaan ceza yayının hemen üzerinde kullandığı serbest atışla 24 ncü dakika takımını 1-0 öne geçirdi. Gebzespor, baskılı oynadığı bu bölümlerde birçok gol pozisyonundan da yararlanamadı. İki topu direkten dönerken, bir topu da çizgiden çıkarıldı. İlk yarının sonlarına doğru oyuna ağırlığını koyan Kocaeli Birlik, 35 nci dakikada Üstün’ün sağ çaprazdan sert şutu ile eşitliği sağladı. İkinci yarıda sürekli yapılan oyuncu değişiklikleri tempoyu düşürdü. Karşılaşma bu skorla tamamlandı. Gebzesporlu taraftarlar maç sonu iki takımı da alkışladı.