AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, 3 Ağustos Pazar günü saat 15.00’de Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile Perşembe Pazarı alanında yapılacak mitingle ilgili yetkililerle toplantı yaptı. Civelek, ilçelerdeki miting komitesi sorumlularından son bilgileri aldı, pazar günü 100 bin kişilik bir kalabalık toplama hedeflerinin geçerli olduğunu söyledi.

AYRINTILI PROGRAM ELE ALINDI

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, miting hazırlıklarıyla ilgili tüm ilçelerin yaptığı çalışmaları, baskılı materyallerin dağıtımı ve otobüslerin gelişi ile ilgili çalışmaları değerlendirdiklerini söyledi. Civelek, “Bayramın ilk günü bayramlaşmalarımızı tamamladıktan sonra Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalarımıza ara vermeden devam ettik. İlçeler ve il olarak tüm çalışmalarımızı yaptık. Cumhurbaşkanlığı seçimleri bizim açımızdan çok önemli. Çünkü yeni Türkiye’nin ilk adımıdır. Bayramı kazasız belasız geçirdik. Ama Filistin Gazze’de ölü sayısı 1300’e yaklaştı. Oradaki kardeşlerimiz için dua ediyoruz” dedi.

“KARŞI TARAFTA GÜÇLÜ BİR ADAY YOK”

10 Ağustos’un çok önemli olduğunun altını çizen Civelek, şöyle konuştu: “Pazar günü 130 bin kişilik bir miting yapan bu kent daha güçlü bir katılım ile milletin adamını karşılayacaktır. Yarın(bugün) ilçe başkanları, gençlik ve kadın kolları ile toplantı yapacağız. Ayrıca ilçelerde de icra kurulları yapılıyor. Yerel seçimlerde bizim hedefimiz 100 bindi. O zaman bu hedefimize inanmayanlar olmuştu. Şu anda da aynı şekilde bir kalabalık olacağını düşünüyoruz. Yerel seçimler gibi bir heyecan yok. Çünkü karşı tarafta güçlü bir aday yok. Kendi ülkesine Fransız bir aday ile karşı karşıyayız. Bu nedenle millet zaten çalışmaya dahi gerek olmadığını söylüyor”.

100 BİN SU DAĞITILACAK

Miting alanının tıklım tıklım doldurulacağına inandığını belirten AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, “Miting günü sıcak olacak. Ramazan olmaması bizim için bir avantaj olacak. 100 bin su dağıtılacak. Karton ve bez şapkalarımız olacak. Tüm hizmetlerimizin yazıldığı kitapçıklar, baskılı tişörtlerimiz olacak.” dedi. 700 bin broşür dağıttıklarını aktaran Civelek, “Gençlik kollarımız vatandaşların yoğun olduğu yerlerde çocuklara balon dağıtımı ve broşür dağıtımı yapıyoruz. Bu şehirde büyük bir coşku ile Cumhurbaşkanı adayımızı karşılayacağız. İki giydirilmiş otobüs, 13 minibüs, 26 tişört, 25 bin şapkamız ve diğer envanterlerle sahada çalışıyoruz” dedi. Her ilçeden gelecek otobüslerin nereden geleceği, nereye park edeceğinin belirlendiğini ifade eden Civelek, “Araçların doluluk oranlarına kadar her şeye hakimiz” diye konuştu.