Doğuş Turizm Grubu’nun yeni yatırımı, Hyatt House Gebze 1 Kasım 2017 itibariyle hizmet vermeye başladı. Otel, uzun dönem konaklama ile ev konseptini yansıtmanın yansıra otel konforunda ev keyfini yaşamak isteyenlerin beklentilerine 158 odası ile yanıt verecek.
Türkiye’nin ev konseptindeki ilk oteli olan Hyatt House Gebze, modern mimari özellikleri taşıyor. Sıcak, misafirperver ve dost bir yaşam ortamı vadeden otel, bu özellikleriyle uzun süreli konaklayan misafirlerine komşularıyla iç içe yaşıyormuş hissini yaşatacak detaylar sunuyor. Her odasında mutfak olan otelin, günlük ihtiyaçlara cevap vermek için bir de marketi bulunuyor. Otel misafiri, ‘select servis’ hizmeti ile marketten ihtiyacı olan her şeyi resepsiyon aracılığı ile alabiliyor, otelin çamaşırhanesinde çamaşırını yıkayabiliyor.

Gebze ilçesinde yaşam bulacak Hyatt House Gebze, game room, havuz, fitness, business center, lounge ve yeme-içme alanları ile de misafirlerine sosyalleşebilecekleri alanlar sunuyor. Gebze Sanayi Bölgesi’nde yer alan, hem iş hem de eğlence için ideal bir konumda bulunan Hyatt House Gebze, Sabiha Gökçen Havalimanı’na, alışveriş merkezlerine, üniversitelere, hastanelere ve iş merkezlerine yakınlığı ile farklılaşıyor.