Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri Gebze’nin belli noktalarında yapmış olduğu uygulamalarına tüm hızı ile devam ediyor.

Ekipler özellikle okul önlerinde ve araç üzerinde detaylı çalışmalar yapıyor. Yapılan uygulamalar kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Ekipleri Beylikbağı Mimar Sinan Mahallesi’nde yapmış olduğu çalışmada durumundan şüphelendiği C.Ç’yi durdurdu. C.Ç’nin yapılan üst aramasında bir adet ruhsatsız silah, şarjör ve 8 adet fişek ele geçirdi. Diğer olay ise Osman Yılmaz Mahallesi mezarlık yanında meydana geldi. Ekipler N.Y’nin üzerinde yapmış olduğu aramada bir adet ruhsatsız silah yakaladı. N.Y ve C.Ç’ye ekipler tarafından cezai işlem uygulanırken, silahlara ise el konuldu.
 
     
    GÜNER, ‘HUZUR VE GÜVEN İÇİN GÖREV BAŞINDAYIZ’
     
    Gerçekleşen uygulamalar hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Gebze İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, bu tür uygulamaların bölgede artarak devam edeceğini belirterek, “ Gebze halkının huzurlu ve rahat yaşaması için emniyet olarak tüm ekibimiz ile çalışıyoruz.  Son iki hafta içinde hırsızlık, dolandırıcılık, otodan hırsızlık gibi birçok olayda başarılı alışmalar yaptık” dedi.