“ÇİLER SİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİSİNİZ”

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler düzenlenen programda bir konuşma yaptı. Başkan Çiler konuşmasında, “Bizlere desteklerini hiçbir zaman eksik etmeyen herkese teşekkür ederim. Bölge basının gücünü biliyoruz. Gücünüzün farkına varın. Kocaeli ve Gebze bölgemizde gazeteler etkilidir. Basın halkın sesidir. Bölge ve ülkemize katkı sağlıyorsunuz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi, ‘Basın başlı başına bir güçtür.’ Ben herkese teşekkür ediyorum. “Siz bizim için önemlisiniz. 2017 yılında 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’nda Türkiye 7’ncisi olduk. İhracatın Yeni Yıldızları Ödül Töreni’nde 28 ödül alındı. Bilişim Vadisi’ni isteyen başka şehirler vardı. Biz Gebze olsun istedik”dedi.

450 ÖĞRENCİYE BURS!

“Çayırova ilçesine katkımız olsun diye Dilovası’na yaptığımız projeye benzer bir proje yapacağız” diyen Çiler, ”Taziye evi, kan bankası, Türk Kızılay için yer ve Gebze Ticaret Odası için bir irtibat büromuz olacak. Dilovası Halk Eğitim Merkezi inşaatı devam ediyor. Kadınları iş dünyasına kazandırmak için Herek halıcılığı ön plana çıkaracağız. Gebze Ticaret Odası olarak 450 üniversite öğrencisine burs veriyoruz. Gebze Teknik Üniversitesi 450 bin TL burs verdik. İhtiyaç sahiplerine her anlamda yardım edip aynı sofrada iftarlar açıyoruz ”dedi.

“GAZETECİLİK AKADEMİSİ AÇILACAK”

“Üretken ve sosyal olmaları için ticaret odasının bursu çok önemli ”şeklinde açıklama yapan Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Haluk Görgün, ”Üniversite ve Ticaret Odası olarak gazetecilik akademisi fikri çıktı. Bir an önce faaliyete geçsin istiyoruz. Nitelikli gazetecilik kavramları üzerine yola çıktık. Gebze ve Kocaeli medyasının gelişimi için bu projeyi hazırladık. Projenin bir kısmı seminerler ile geçecek. Belirlediğimiz ana başlıklara siz de destek vereceksiniz. Türkiye’nin en önemli gelen gazetecilerini Gebze’ye getireceğiz. Şubat ayında başlatmayı düşünüyoruz. Desteklenirsek eğer sizlere İngilizce kursu açmak istiyoruz. Basın onur gününüzü bir kez daha tebrik ediyorum.” diye konuştu