15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında bulunan Gebze Kültür Merkezi’ni 2017 yılı içerisinde 101 bin 466 kişi ziyaret etti. Gebze’yi adeta kültür ve sanat merkezi haline getiren programlara imza atan Gebze Belediyesi Kültür Müdürlüğüne bağlı Gebze Kültür Merkezi’nde; konser, çocuk ve yetişkin tiyatrosu, seminer, konferans, spor ve sağlık söyleşileri, sohbet, sinema, sempozyum ve anma programları gibi etkinlikler bir arada sunuluyor.

ZENGİN İÇERİKLİ PROGRAMLAR

Gebzelilerinde ilgi gösterdiği ve yakından takip ettiği programlar kapsamında Gebze Kültür Merkezinde 2017 yılı içerisinde; 66 seminer, 67 tiyatro 18 konser olmak üzere toplamda 432 farklı etkinlik düzenlendi. Zengin içerikli programlara Gebzelilerin de katlımı oldukça yoğun oldu.

ETKİNLİKLER SÜRÜYOR

Gebzelilerin vazgeçilmezi haline gelen ve her geçen gün ilgi ve katlımın artarak devam ettiği kültür-sanat etkinlikleri Gebze Kültür Merkezinde hız kesmeden devam ediyor. Gebzelilerin talepleri doğrultusunda her yaştan ve kesimden Gebzeliye hitap edecek şekilde aylık olarak düzenlenen programlar Gebze Belediyesi resmi wep sitesinden yayınlanıyor. Katlımın tamamen ücretsiz olduğu Gebze Belediyesi kültür-sanat etkinliklerine tüm Gebzeliler davetli.