Gebze kontenjanından Haziran genel seçimleri için Ak Parti Milletvekili Aday Adayı olan Gülümser Akkoyunoğlu basın toplantısı düzenledi.
 
Yaklaşan genel seçimler arifesinde partilerdeki kulisler iyiden iyiye kızıştı. Özellikle iktidar partisi olan Ak Parti’de hareketli günler yaşanıyor. Partiden Kocaeli’yi TBMM’de temsil etmek isteyenlerin sayısı 73’ü buldu.
 
Bu isimlerden biri de Gülümser Akkoyunoğlu. Ak Parti’yi 7 yıldır gönüllü olarak desteklediğini belirten Akkoyunoğlu, bu sefer hizmet etmek için yetki almak istediğini söyledi. Basınla kahvaltılı bir organizasyonda bir araya gelen Akkoyunoğlu, “Ankara’da ki siz olmak istiyorum” sloganı ile yola çıktığını da sözlerine ekledi.
 
REFERANSIM SAYIN ERDOĞAN
 
Konuşmasında Cumhurbaşkanı’na övgüler yağdıran Akkoyunoğlu referansının parti kurucusu Recep Tayyip Erdoğan olduğunun altını çizdi. “Bu kutlu yürüyüşte ben de mücadele etmek istiyorum” diyen Akkoyunoğlu sözlerini şöyle tamamladı, “AK Parti tüm halkın güvenini kazanmış bir parti.
 
Onun bünyesinde bulunmak ve vatandaşa hizmet etmek en büyük amacımdır. AK Parti adına hizmet edip partime bir oy bile kazandırabilirsem ne mutlu bana. Sayın Erdoğan ve sayın Davutoğlu’nun izinden gitmek, onlara yol arkadaşı olmak istiyorum.
 
Bu kutlu yürüyüşte ben de mücadele etmek ve üzerime düşen vazifeleri yerine getirmek en büyük hayalim. O yüzden değerli Kocaeli ve Gebze halkımıza ‘Ankara’daki siz olmak istiyorum, sizin yanınız da olmak istiyorum’ sloganı ile sesleniyorum” dedi.