Kocaelispor yönetimi sabah kombine kartlarla alakalı bir basın toplantısı yaptı. Buzz Restaurant’ta yapılan basın toplantısında kulüp başkanı Bahri Yavuz hedeflerinin 10 bin kombine satmak olduğunu ancak yeni aldıkları kararla stadın tamamının yani 13 bin kombine kartın satılması yönünde çalışma başlattıklarını söyledi. Kombine kartlar, 19 TL ile 262 TL arasında fiyatlarla satılacak.

ŞEHİR İSTERSE BU TAKIM KURTULUR

Yavuz, “Takımımız Bolu’da kampa biliyorsunuz dün bir hazırlık maçı daha oynadı ve rakibiyle berabere kaldı. Bizde yönetim kurulu olarak çalışıyoruz geçen hafta Muzaffer Çintimar müdürümüzü ziyaret ettik ve bize gerekli desteği vereceğini özellikle stattaki reklam panolarının bize tahsisi konusunda duyarlı oldu. Kombine kartlarımızın arka kısmına bizim sponsorlarımızdan Kavanlar İnşaat firması Sembol AVM reklamı verdi Cengiz Kavan’a teşekkür ediyoruz bu konuda. Şehir isterse bu takım kurtulur biz burada yol açıcıyız. Ligin başlamasına 1 aydan kısa bir zaman kaldı, lig maçlarına herkes çocuklarıyla gelsin statta o coşkuyu yaşayalım.

13 BİN KOMBİNE BASILACAK

O çocukların yarın bu takımın yöneticileri olacaklar Hedefimiz 10 bin kombine kart satmaktı ancak yeni alınan bir karara göre 13 bin kombine bastıracağız stadın tamamı kombine kartlı olacak. Maç günü bilet basımı olmayacak tabi kombine kartlar biterse. Pazartesi gününden itibaren şehrin her yerinde olacağız. 117 farklı noktada bilbordlarda afişlerimiz olacak. Büyükşehir otobüslerinde ve şehir içi minibüslerinde bu afişleri göreceksiniz. Maç günlerinde minibüslerden ‘haydi maça maça’ sesleri duyacaksınız. Takım 1 Eylül’de İzmit’e dönecek ve futbolcular teknik heyet taraftarla buluşacak şehre inecek. Özlenen Kocaelispor geliyor az kaldı” dedi.

KOMBİNE KART FİYAT LİSTESİ

Kale arkası dağ tarafı: 19 TL

Kale arkası deniz tarafı: 41 TL

Maraton: 66 TL

Numaralı B: 89 TL

Numaları A 262 TL