iPhone kullanıcılarının pek çoğu aslında telefonlarının birçok özelliğinin farkında bile değil. Az sonra okuyacaklarınız iPhone'la aslında daha neler neler yapabileceğinizi gösterecek. İşte iPhone'un az bilinen özellikleri...

Az sonra iPhone'ların hepsinde olan; ancak hemen hemen kimsenin bilmediği müthiş bir özelliği öğreneceksiniz! İşte Whatsapp dahil yazıştığınız her yerde tüm kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak o müthiş özellik...

iPhone'larla tek elle yazı yazmak pek çoğumuz için oldukça güç; ancak iPhone'ların gizli kalmış özelliğini kullanarak tek elle çok rahat bir şekilde yazabiliyorsunuz! Nasıl mı?

Klavyeyi açın; ardından 'dünya' simgesine dokunun.

Ardından klavye seçeneklerini göreceksiniz. En soldakini seçin!

İşte bu kadar! Artık sola yaslanmış ve tek ele uygun bir klavyeniz var! Rahatça yazabilirsiniz! Benzer şekilde klavyeyi sağa da kaydırabilirsiniz, size kalmış! 

Apple Maps uygulamasını açın; hemen haritanın sağ alt kısmındaki hava durumu ibaresinin üzerine sert basın.
Bunu yaptığınızda saatlik olarak haritanın o bölgesindeki hava durumunu görebiliyorsunuz!

iPhone'ların fener ışığını kullanıyorsunuz; ancak ışık seviyesinin değişebileceğini biliyor musunuz?

Bunun için alt konsolu açtıktan sonra fener simgesine sert dokunun. 3D touch özelliğini kullanarak fenerin ışığını daha fazla açabildiğimiz gibi, daha sönük hale de getirebiliyoruz.

Bu özelliği eminiz pek çoğunuz bilmiyor. Saat özelliğine girin; ardından Sayaç Bitince kısmına girerek Çalmayı DurDur seçeneğini seçin.

Ardından Başlat butonuna basın. Bu şekilde YouTube'tan video izlerken veya müzik dinlerken uyuyakalırsanız süre dolduğunda telefon otomatik olarak çalmayı durduracak. Böylece telefonunuz boş yere güç sarf etmemiş olacak.