İSU’da çalışan 26 yaşındaki Tuna Şimşek, bir fabrikada finans sorumlusu olarak çalışan 4 yıldır birlikte olduğu 26 yaşındaki Aysu Dalka’ya sürpriz evlenme teklifinde bulundu. Yapılan sürpriz karşısında şaşkına dönen genç kadın, evlenme teklifini kabul etti. Genç çift 27 Ağustos tarihinde dünya evine girecek.

 
YARDIM İSTEDİ
İzmit’te yaşayan Tuna Şimşek, 4 yıllık sevgilisi Aysun Dalka’ya evlenme teklifinde bulunmak için sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta Honda Garaj ve FD6 Garage isimli grupların Kocaelili üyelerinden yardım istedi. Şimşek, iki grubun üyeleriyle de görüşerek yapacağı sürpriz evlenme teklifi için çalışmalara başladı.
 
KABUL ETTİ
Şimşek, önceki gün kız arkadaşını İnterteks Fuar Alanı’na götürdü. Aracıyla İnterteks Fuar Alanı’na gelen Şimşek, Honda marka 10 aracın önünde durdu. Bu sırada araçların kaputları açıldı ve ‘Benimle evlenir misin’ yazısı ortaya çıktı. Mutluluktan ne yapacağını şaşıran Aysun Dalka, sevgilisinin yaptığı bu sürpriz evlenme teklifini kabul etti. Çift, Honda Garaj Grubu kurucusu Ömer Faruk Özbay, FD6 Garage Grubu kurucusu Davut Kurt’a teşekkür etti.