Şans oyunlarında İstanbul, Ankara gibi büyük kentlerde büyük ikramiye çıkma olasılığı çok yüksekken, Kocaeli'nde de bu yıl şans oyunları dört kez büyük büyük ikramiye kazandırdı.

Sayısal Loto ve Süper Loto’nun birkaç haftadır devretmesi gözleri yine bu iki şans oyuna çevirdi. Yarın yapılacak olan Süper Loto 7. kez devretti. Büyük ikramiyenin 15 milyona yakına olması bekleniyor. Cumartesi günü çekilişi yapılacak olan Sayısal Loto ise 2 kez devretti. Sayısal Loto’da da büyük ikramiyenin 5 milyon TL civarında olması bekleniyor.

TALİH KUŞU 4 KEZ UĞRADI

2014 yılında yapılan Şans Oyunlarında ‘Talih Kuşu’ ilimize 4 kere uğradı. 17 Şubat günü yapılan çekilişte İzmitli bir vatandaşımız On Numara adlı oyundan büyük ikramiye olan 267.827,45 TL kazandı. Büyük ikramiyeyi kazanan kupon Yahya Kaptan’da bulunan Ertan Çigdem’a ait olan bayiden yatırıldı. Süper Loto’dan ise 15 Mayıs’ta İzmitli bir kişi tam 5.011.369,50 TL ikramiye kazandı. 5 Milyon kazandıran kupon İzmit Kemalpaşa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:38 adresinde, Yavuz Pastanesi yanında bulunan, 70 yıldan beri faaliyette olan Özal Büfe’de oynandı.