GÜNCELLEME

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 8’incisini düzenleyeceği Lale Festivali’nin programını da belirledi.5 Nisan Pazar günü gerçekleşecek olan MFÖ konseri ertelendi

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi;
"İstanbul Adalet Sarayı’nda gerçekleşen menfur olay sonucunda Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit edilmesi Türkiye’yi yasa boğmuştur. Bu kapsamda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 5 Nisan Pazar günü 8.’si düzenlenecek olan Lale Festivali’nde yapılması planlanan MFÖ Konseri, ileri bir tarihe ertelenmiştir. Lale Festivali’nin saat 17.30’da ödül töreni yapılması planlanan En Güzel Lale Yarışması bölümü ise devam edecektir."

------------------------------------------------------------------------------------------------

 

ARŞİV

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 8’incisini düzenleyeceği Lale Festivali’nin programını da belirledi.

ÖNCE YARIŞMA

8’inci Lale Festivali 5 Nisan Pazar günü Seka Park alanında düzenlenecek.11.00 - ­18.00 saatleri arasında yarışmacı olarak en az 300 kişinin katılmasının beklendiği “En güzel lale yetiştiriciliği yarışması” yapılacak. Jürinin değerlendirmesi sonucu en güzel lale yetiştirenlere ödülleri verilecek.

MFÖ KONSERİ

Büyükşehir Belediyesi, bu yılki Lale Festivalinin final konserinde, toplumun her kesimini kucaklayacak bir topluluğu seçti.

Geçmiş yıllarda genellikle AKP’ye yakın sanatçıları ya da Romanların gönlünü alacak sanatçıları tercih eden Büyükşehir Belediyesi 5 Nisan akşamı Sekapark Uçurtma Tepesi’ne Mazhar Fuat Özkan üçlüsünü getiriyor. Seka Park alanında MFÖ konseri saat 18.00’de başlayacak.

Türkiyenin en batık ve borçlu belediyesi olarak kemerleri sıkıp giderlerin kısılmasını beklerken bu senede şaşaalı program yapılmasına tepkiler gelecektir.

Uluslararası kuruluşların bile Belediyelerin borç yükünün sürdürülebilirlikten çıkıyorlar uyarılarına rağmen böylesi organizasyonların devamına bakalım Hükümet yaptırım uygulayacakmı.