Çayırova Belediyesi’nin planlamaları doğrultusunda hem belediye hemde büyükşehir tarafından sürdürülen asfaltlama çalışmaları 3 ayrı noktada devam etti.
Bu çerçevede Yunus Emre Caddesi üstyapıya kavuşurken, yeni yapılan İmam Hatip Lisesi çevresi ve rekreasyon alanı tarafında kalan sokaklar asfaltlandı.
 
Çayırova Belediyesi Fen İşleri  Müdürlüğü kontrolünde belediye ve büyükşehir tarafından gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarında Özgürlük Mahallesi Yunus Emre Caddesi, 265, 274, 275.’ci sokaklar ve çevresi sıcak asfalt ile yeni görünümüne kavuşurken aynı zamanda Atatürk Mahallesi Muammer Aksoy Caddesi ve rekreasyon alanı arasında kalan sokaklar asfaltlandı.
 
Çayırova Belediyesi’nin stratejik planları doğrultusunda altyapı çalışmalarının yanı sıra üstyapı çalışmalarının da yoğun bir şekilde sürdüğünü kaydeden Belediye Başkanı Şevki Demirci, çalışma alanlarında Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Keskin, belediye meclis üyesi Mehmet Bayındır ve Fen İşleri Müdürü Mustafa Bölükbaşı eşliğinde değerlendirmelerde bulundu.