Toyota Plaza Kocaeli Kaya “Taksicilerle İletişim” kokteyli düzenledi. Etkinlikte taksicilere özel kampanya, kredi imkanları ve opsiyonel kasko uygulamaları gibi birçok konuda kaliteli görüşme imkanı sağlandı.
POLAR ATKI HEDİYE EDİLDİ
Toyota Plaza Kocaeli Kaya dün E-5 Karayolu, Yeni Bursa Yolu Kavşağı üzerinde bulunan yerinde “Taksicilerle İletişim” kokteyli gerçekleştirdi.  Kokteylde sosyal medya üzerinden kendi platformlarını oluşturan İzmit Ticari Taksiler ekibi ağırlandı. Taksici esnafı ile uzun soluklu projelerin gerçekleştiği etkinliğe Kocaeli Kaya Ailesinin Yanı Sıra, Toyota Türkiye Filo Ve Özel Satışlar Müdürü Caner Yüksel, Filo ve Özel Satışlar Kıdemli Yönetici Murat Aydın ve taksici esnafı katıldı. Ayrıca etkinlikte iletişim bilgilerini bir aylık kampanya boyunca plazaya ileten taksici esnafına Toyota’nın resmi lisanslı ürün koleksiyonundan oluşan polar atkı ve bere seti hediye etti. 

BİLGİLENDİRME YAPILDI
Etkinlik sürecinde alanında uzman satış danışmanları taksicilere özel kampanya, kredi imkanları ve opsiyonel kasko uygulamaları gibi birçok konuda kaliteli görüşme imkanı sağlandı. Ayrıca 2. El departmanı taksicilerin kullandığı araçlara ekspertiz yapıp takas alım fiyatlarını belirledi. Organizasyonda satış sonrası hizmetler danışmanları da servis hizmetleri hakkında bilgilendirme yaptı.
DEKOR TAKSİ DURAĞI 
Etkinliğe özel olarak Toyota Corolla modeli ticari taksi kaplaması ile Taksi Durağı olarak hazırlanmış dekor içinde yer aldı. Taksici esnafı hazırlana dekorda hatıra fotoğrafı çektirdi. Öte yandan etkinliğe katılan tüm Taksiciler arasında yapılan çekiliş sonucunda bir taksiciye detay temizlik hediye edildi.