2024 Mahalli İdareler Seçimleri için siyasi partilerde belediye başkan aday adayları bir bir gün yüzüne çıkmaya başladı. 

2024 Mahalli İdareler Seçimleri için siyasi partilerde Dilovası belediye başkan aday adayları bir bir gün yüzüne çıkmaya başladı. AK Parti’de Dilovası Belediye başkan adaylığı için kıran kırana bir aday adaylığı süreci yaşanması bekleniyor. Dilovası Belediye başkanlığı aday adaylığı için şimdiden etkili ve güçlü isimler kamuoyunda konuşulmaya, aday adayı olacak kişiler de açık yüreklilikle aday adayı olacaklarını beyan etmeye başladı. 

ak parti dilovası belediye başkan adayı

EMRE SARICA DİLOVASI'NDA ADAY ADAYI OLDU!

AK Parti Dilovası eski İlçe Gençlik Kolları Başkanı, geçtiğimiz yıl Dilovası İlçe Yöneticiliği görevinden istifa eden Emre Sarıca, Türk Kızılay Kocaeli Dilovası Şube Başkanlığına atanmıştı. Emre Sarıca, AK Parti Dilovası Belediye Başkan aday adayı oldu.

Sarıca yaptığı paylaşımda; ''AK Parti Dilovası Belediye Başkan Aday Adaylığı Başvurumuzu yaptık. Bizleri Yalnız Bırakmayan Kıymetli Büyüklerimize, Akrabalarıma, dostlarıma ve Teşkilat Mensuplarımıza teşekkür ederim. Rabbim Birlik Beraberliğimizi Daim Eylesin İnşallah" ifadelerini kullandı.

EMRE SARICA KİMDİR?

1988 Doğumlu Emre Sarıca aslen Ağrı'lıdır. Selçuk Üniversitesi, Bilgisayar teknolojisi bölümünden ve Anadolu Üniversitesi'de işletme fakültesinden mezundur. Ticaret ile uğraşan Sarıca, AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, AK Parti Dilovası İlçe yöneticiliği ve Kızılay Dilovası Şube Başkanlığı görevlerinde bulundu. 

ak parti dilovası

Dilovası'nda yeni belediye başkanı kim olacak? İsmi en çok konuşulanlar!